Contactgegevens:

Erica Broekhoven
Castellumpark 3
3454 VD De Meern
06-21208063
Telefonisch spreekuur van 19.00 uur-20.00 uur.
info@reikiencoaching.nl

 

shutterstock_939847 wegwijzers_vierkant_res.jpg
Coaching

Coaching is het krijgen van helderheid en rust door middel van gesprekken. Wanneer je iedere keer tegen hetzelfde probleem aan loopt. Of als je het even niet meer zitten. Dit kan tot stress en spanningen leiden. Soms gebeurt er opeens zoveel, je krijgt je gedachten alleen niet meer op een rijtje. In een coachingsgesprek gaan we samen onderzoeken hoe dit komt en hoe je hier verandering in kunt brengen.

De coaching, die je in mijn praktijk kan verwachten, is praktisch en tegelijkertijd diepgaand. Met een op jou afgestemde wijze, soms met een vleugje humor is het mijn intentie om je weer bij je kracht en jezelf terug te brengen. De coaching kan gaan over alle levensgebieden: werk en carrière, gezin en relatie, gezondheid, sociale contacten, persoonlijk ontwikkeling en financiën.

Ook kan je in mijn praktijk terecht voor coaching bij een ingrijpend verlies, zoals het verlies van een dierbare, scheiding of het verliezen van je baan.

Het 1ste gesprek is een intakegesprek. In dit gesprek gaan we in op je huidige situatie en het verleden en de doelen, die je met coaching wilt bereiken.