Contactgegevens:

Erica Broekhoven
Castellumpark 3
3454 VD De Meern
06-21208063
Telefonisch spreekuur van 19.00 uur-20.00 uur.
info@reikiencoaching.nl

 

bewerkt homeopathie voor website.jpg
Homeopathie
Homeopatische behandeling

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die op een snelle, milde manier klachten van kinderen en volwassenen kan verhelpen. Het kan helpen bij een acute klacht of iets wat al langer speelt. Een homeopaat zoekt voor iedere patiënt een persoonlijk homeopatisch geneesmiddel dat het immuunsysteem aanwakkert om zelf het lichaam te genezen. Vooral kinderen reageren snel. Homeopathie werkt zowel fysiek als mentaal.

Zo rijk als de natuur is, zo rijk is de homeopathie.

Kijk verder op Homeopathie Leidsche Rijn.

 
Voor wie & wanneer homeopathie?

Een klassiek homeopathische behandeling kan in veel gevallen iets voor je betekenen. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel kan je beter worden. Ook kinderen reageren vaak goed op homeopathische geneesmiddelen. Ze knappen weer op, raken weer in balans en krijgen meer weerstand. Voorbeelden van problemen en klachten, waarmee je homeopathisch behandelend of begeleid kan worden zijn:

- psychische problemen: zoals verlegenheid, depressie, rusteloosheid, angsten en trauma’s

- chronische kwalen: zoals hoofdpijn, migraine, huidproblemen, slapeloosheid, allergieën en astma

- acute klachten: zoals griep, koorts, ongevallen, ontstekingen en pijn

Ook hormonale klachten en ondersteuning bij zwangerschap & bevalling behoort tot het gebied van de klassiek homeopaat. Voor baby’s, peuters en kinderen werkt de homeopathie met allergieën, krampjes, oorontstekingen, slaap- en huidproblemen, cara, vermoeidheid en emotionele- en gedragsproblemen.

Twijfel je of jouw klachten behandeld kunnen worden, neem dan   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. op.

 
Tarieven homeopathie

€ 100,- voor het 1ste consult

€ 85,-  voor het vervolgconsult.

Telefonisch/ emailconsulten : € 25,- á 45,- per consult (afhankelijk van de tijd).

Afhankelijk van je (aanvullende) ziektekostenverzekering wordt een consult geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk voor de exacte vergoeding in je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar.

 
Contact homeopathie

Voor het maken van afspraken kan je Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. opnemen met Homeopathie Leidsche Rijn.