BannerHomeopathieLeidscherijn
Homeopathie Leidsche Rijn
Castellumpark 3
3454 VD De Meern
 
Maandag t/m donderdag 
telefonisch spreekuur van 
08.30-09.00 uur  
 
Erica Broekhoven
Mobielnr.: 06-21208063
 

Tarieven

€ 115,- voor het 1ste consult

€ 99,-  voor het vervolgconsult.

Telefonisch/ emailconsulten : € 25,- á 45,- per consult (afhankelijk van de tijd).

Een afspraak dient 48 uur van te voren geannuleerd te worden. Voor niet of later geannuleerde afspraken, wordt de helft van het tarief in rekening gebracht. 

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) via de aanvullende verzekering de homeopatische behandeling. Kijk voor de exacte vergoeding in uw polis of op de site van de verzekeraar. 

Vergoeding

Via mijn beroepsvereniging VIV en de RBCZ worden consulten vergoed bij de volgende maatschappijen.
CZ groep: CZ,  Delta Lloyd, Ohra.
Menzis: Menzis, Anderzorg en PMA
Achmea groep: Zilveren Kruis, Avéro, FBTO, OZF en Agis.
VGZ: VGZ, Promovendum, National Academic, IZZ, Univé, ZEKUR, UMC
ONVZ: ONVZ, VvAA en PNOzorg
Nationale Nederlanden
 
Op de website van je zorgverzekeraar kan je zoeken in zorgzoeker/zorgwijzer/zorgverlener op Homeopathie Leidsche Rijn of  beroepsvereniging VIV. 
 
Er is geen vergoeding bij de volgende maatschappijen:
Anderzorg
Amersfoortse (ASR)
AZVZ (ZZ)
Bewuzt (VGZ)
CZ direct, 
DSW
Ditzo (ASR)
Hema(Menzis)
Interpolis (Achmea)
Just (CZ)
Pro Life (Achmea)
Salland (eno)
Zorg en Zekerheid (ZZ)
Zorgdirect (eno)
 

Op de factuur dienen je verzekeringsgegevens en je geboortedatum vermeld te staan. Deze gegevens kunnen worden vermeld op het formulier 1ste consult

Agenda

In deze agenda vindt je het overzicht van lezingen en thema avonden van Homeopathie Leidsche Rijn

Zaterdag 10 februari               Maak kennis met homeopathie 

Zaterdag 9 maart                  Homeopathie voor kinderen

 

 

 

 

 

 

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is geregistreerd. AGB Code: 90-040837 (E.H. Broekhoven)/90-19240 (Praktijk). Ik ben lid van onderstaande beroepsverenigingen. Deze verenigingen stellen hoge eisen aan professionaliteit en kwaliteit van zorg.  De behandelingen worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars en is er een klachtenregeling. Kijk bij praktijkformulieren voor de praktijkvoorwaarden en privacy verklaring
 
VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde) : registratienummer: 1907378
RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): registratie 505030 
 
Meer informatie over de VIV       ga naar website VIV
Meer informatie over de  RBCZ   ga naar website RBCZ
 

Behandelplan

De basis van een homeopathische behandeling bestaat uit drie consulten; het intake consult gevolgd door twee vervolgconsulten. Tijdens het eerste consult bespreken we  het behandelplan en de prognose voor het oplossen van de klacht. Tussentijds is er de mogelijkheid om via e-mail of het spreekuur de voortgang te bespreken.  Aan het einde van de derde behandeling wordt een evaluatie gedaan. Het kan zijn dat alle klachten zijn opgelost of dat er nog verdere consulten nodig zijn. Of er wordt gekozen om homeopathie als onderhoud voor de gezondheid te gebruiken, de zogenaamde constitutionele behandeling. 

Praktijkformulieren

Download formulier 1ste consult

Download praktijkvoorwaarden

Download privacy verklaring

Erica Broekhoven is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en daarmee gehouden aan de VIV-praktijkcode en ethische code. De VIV is als enige beroepsvereniging ISO-gecertificeerd en in het bezit van het KIWA-Keurmerk Complementaire Zorg. Je dient voor behandeling/therapie de praktijkvoorwaarden en de privacy verklaring te ondertekenen. Heb je een klacht over een behandeling en komen wij er samen niet uit dan kan je een klacht indienen bij de beroepsvereniging VIV.”

Over Erica

Erica Broekhoven komt uit het bedrijfsleven waar ze als productmanager in de reisbranche werkte. Ze maakte een overstap van de commerciële naar de menselijke kant en startte een eigen praktijk voor reiki en coaching. In 2011 stortte ze zich vol energie op de studie klassieke homeopathie, omdat ze niet alleen ondersteunend maar ook genezend in haar praktijk wil werken. In haar consulten brengt ze de klassieke homeopathie van Hahneman samen met de inzichten van Rudolf Steiner uit de antroposofie. Erica is naast homeopaat, ook reikimaster en coach. 

Ze is altijd in ontwikkeling, al blijft de rode draad hetzelfde: ze werkt graag met mensen. De reden? Ze gunt het iedereen om vreugdevol en gezond in het leven te staan. Naast homeopaat is Erica moeder van drie kinderen, reist ze graag de wereld over en is energiek, gevoelig en praktisch ingesteld. 

Over de praktijk

Mijn praktijk is gelegen in de Leidsche Rijn nabij Castellum Hoge Woerd, namelijk Castellumpark 3, De Meern, Leidsche Rijn.

De praktijk is per openbaar vervoer of auto is de praktijk gemakkelijk bereikbaar. Je kunt parkeren voor de deur. De ruimte is op de begane grond, toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen . Er is een toilet en wachtkamer. Voor het maken van afspraken heb ik een telefonisch spreekuur

Maak Kennis met Homeopathie

In mijn praktijk organiseer ik regelmatig thema- en kennismakingsavonden. Tijdens z’n avond vertel ik over de kracht van homeopathie, over ziekte, gezondheid en het nut van koorts.  Kortom, wil jij op een natuurlijke manier met je gezondheid omgaan en meer weten over homeopathie? Geef jezelf op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zaterdag 10 februari 2024            Maak kennis met homeopathie 

 

Zaterdag 9 maart 2024               Homeopathie voor kinderen

 

Om het maximale uit de homeopathische behandeling te halen is het fijn als we elkaar begrijpen. In consulten krijg ik vaak vragen zoals; 

1. hoe werkt homeopathie 

1. wat zit er in het korreltje

2. welke homeopathische middelen zijn er

3. waarvoor kan je homeopathie gebruiken

4. waarom beter geen paracetamol

5. hoe zit het met koorts

6. hoe zit het met kinderziekten

 

Deze vragen komen aan de orde op de kennismakingsavond. De 2de avond is een vervolg en verdieping en is toegespitst op homeopathie voor kinderen met daarbij ook illustrerende voorbeelden en casuïstiek van kinderen en de kindermiddelen binnen de homeopathie. Als je als eens eerder maak kennis hebt gevolgd, kan je direct aanhaken bij de 2de avond. 

 

Datum:  Zaterdag 10 februari en Zaterdag 9 maart

Tijd: 10.00-12.00 uur

Kosten: € 35,- per avond (te declareren als consult) 

Locatie: Homeopathie Leidsche Rijn, Castellumpark 3, 3454 VR De Meern

Aanmelden via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

Kinderen

Ieder kind heeft wel eens wat. Het kan last hebben van eczeem, steeds terugkerende oorontstekingen, vermoeidheid of gedragsproblemen. Als ouder zit je soms met je handen in het haar. Lees meer

Zwangerschap

Een zwangere vrouw kent vele uitdagingen. Angsten, misselijkheid, onderrugpijn en verzwakking komen vaak voor. Homeopathie is tijdens de zwangerschap veilig te gebruiken. Lees meer

 

Kijkhoek

 
Wil je meer weten over homeopathie? In de kijk- en leeshoek vind je interessante filmpjes, artikelen, boekentips, wetenschappelijk onderzoek over homeopathie en links. Lees meer
© 2024 Homeopathieleidscherijn
Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top