BannerHomeopathieLeidscherijn

 

De geboorte dient zich aan, na negen maanden in verwachting te zijn geweest. Er spelen allerlei krachten in jezelf en buiten jezelf een grote rol in hoe de geboorte verloopt en hoe jij dit beleeft. Hoe kun je bij je oerkracht blijven en de geboorte laten verlopen op jouw manier, samen met de baby, ondersteund door partner en vroedvrouw? Op afstand werk ik samen met de partner en/of vroedvrouw om de geboorte te begeleiden of te bespoedigen, daar waar deze stageert. We kunnen indien de 42 weken verstreken zijn, middelen inzetten om een impuls aan de geboorte te geven. 

Binnen de homeopathische verloskunde hebben we tal van mogelijkheden om bijvoorbeeld zwakke of ineffectieve weeën weer op gang te krijgen, bloedingen te stelpen, uitdrijving van de placenta te stimuleren en angsten en emoties te ondersteunen, op elk moment tijdens de geboorte.  Mijn patiënten huren voor de geboorte- en kraamperiode een kist met homeopathische geneesmiddelen, waardoor het werken op afstand mogelijk is. 

Klachten: geboorte blijft uit na 42 weken, vliezen breken zonder weeën, angsten, zwakke of ineffectieve weeën, nabloedingen, vastzittende placenta, verkeerde ligging, zwakte van de baarmoeder. 

Lees meer over homeopathie rond zwangerschap en geboorte 

 

 

© 2024 Homeopathieleidscherijn
Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top