BannerHomeopathieLeidscherijn

Wij zijn zeer tevreden met de homeopathische behandeling van Erica!

Met mijn 15-jarige zoon ben ik naar Erica gegaan. Volgens de dermatoloog kon de huidaandoening, Lichen planus, alleen behandeld worden met  Prednison. Erica heeft op kundige wijze achterhaald wat er speelde en met homeopathische middelen en gesprekken is de huid zo mooi genezen. En best snel ook, namelijk binnen een jaar. Daarbij heeft ze zo goed gekeken in welke fase van zijn leven mijn zoon zit, wat voor jongen het is en daarin het fysieke gekoppeld aan mentale- en sociale aspecten. Erica werkt met al haar ervaring en kennis vanuit haar hart en dat voel je.

Ik kwam bij Erica met wat klachten, zoals hormonale schommelingen, menstruatieklachten, een verhoogde bloeddruk en verminderde vitaliteit. Naast ingrijpende bevallingen had ik stressvolle periodes meegemaakt en ik merkte ik dat ik iets moest gaan doen. In hele fijne gesprekken met Erica ben ik steeds meer gaan inzien dat ik mij schrap heb gezet en door ben gegaan. En nu is het tijd om mijn eigen kracht als vrouw weer te vinden. Wie ben ik ook alweer? De homeopathische middelen ondersteunen enorm en Erica zoekt heel precies uit welk middel bij mij past. En het is geen quick fix, maar ik merk dat er elke keer dingetjes veranderen en verbeteren. En ik raak altijd geïnspireerd van onze gesprekken.

Jacomien -47 jaar

“Na het zoveelste antibiotica voorschrift voor mijn 1 jarige zonder resultaat ging ik op zoek naar iets wat zijn immuunsysteem zou helpen opbouwen in plaats van afbreken. Dat ‘iets’ vond ik bij Erica in haar praktijk. De looporen zijn verleden tijd. En belangrijker nog, de onderliggende oorzaken, pakken we aan waardoor hij de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen”

“Door Erica’s manier van vragen stellen en haar kwaliteit om perfect vingers op de zere plekken te leggen ben ik anders naar de signalen van mijn lichaam gaan kijken en beleef ik mijn ‘gezondheid’ op een hele andere manier. Aanrader voor iedereen!”

Nina – 41 jaar

De eerste keer dat ik bij Erica kwam was ik 14 jaar oud, ik kwam daar omdat ik last had van nare gedachtes waardoor ik me vaak minder vrolijk voelde dan dat ik wilde zijn. In eerste instantie vond ik het best moeilijk om er over te praten maar dat duurde niet lang en daarna werkte praten juist heel goed. Erica hielp me te begrijpen waarom ik last had van die gedachtes en doormiddel van een middel werd het vaak beter tot ik er zelf mee om kon gaan en er steeds minder last van had. Later toen ik 18 was ben ik nog een keer terug gekomen bij Erica, heel kort dit keer omdat het even nodig was. Het is fijn om te weten dat ik altijd terug zou kunnen komen als dat nodig is. Ik ben erg blij met de manier waarop Erica mij geholpen heeft, ze creëert een hele fijne omgeving waar echt alles gezegd kan worden. Ik ben erg blij met de hulp die ik van haar gekregen heb.

Tessa - 20 jaar 

"Ik loop zelf al een tijdje bij Erica en ook met mijn 2 jonge dochters. Ik geloof in homeopathie. Op een subtiele manier werk je aan jouw hulpvraag. Homeopathie heeft mij lichamelijk meer rust gegeven en ik sta meer in mijn eigen kracht. Mijn dochters zijn o.a. geholpen op huid gebied en hebben ook meer rust gekregen. Erica ervaar ik als een kundige homeopaat, die haar intuïtie op een mooie manier daarbij gebruikt. Erica luistert, vraagt door, legt verbanden en neemt de tijd voor je."

Monique – 37 jaar

Ongeveer anderhalf jaar geleden besloot ik een homeopaat te raadplegen omdat ik erg veel last had van niesbuien die wel 1 a 2 dagen konden duren en mij beletten normaal te kunnen functioneren. Bij de huisarts kwam ik niet verder dan een middel wat na wat langer gebruik weer niesbuien zou veroorzaken. Ook heb ik een borst besparende operatie met bestralingen achter de rug en ook nog een traject met hormoonbehandelingen.

Heel fijn dat ik de praktijk van Erica vond op 5 minuten fietsen van mijn huis. De eerste keer dat ik bij Erica kwam voelde het gelijk dat ik alles met haar kon bespreken en zij ging zorgvuldig te werk om zo veel mogelijk details over mij te horen te krijgen om zo tot een goed resultaat voor een eerste middel te kunnen komen.

Na het eerste middel ingenomen te hebben behoorden serieus mijn niesbuien tot het verleden. Na verloop van tijd ben ik me fitter gaan voelen en inmiddels werken we aan diverse zaken omtrent het moederschap en wie ik ben en wat ik wil los van moeder en echtgenote zijn.

Het fijne aan homeopathie is dat het een natuurlijke ondersteuning biedt aan mijn wens om te groeien en daardoor meer mens te worden. Erica draagt hier op een duidelijke en eerlijke manier zorg voor en daar ben ik heel blij mee.

Betty – 61 jaar 

Ik vond de gesprekken en tijd met ons drie fijn. Knap om te zien dat je vaak gelijk hebt en het op de goede manier aanpakt. Na vele omzwervingen zijn we blij bij jou uitgekomen te zijn. Je hebt ons erg geholpen. We zijn nu in rustiger vaarwater beland. Wat mij het meeste opvalt; hij praat meer over zijn gevoelens, voelt zijn lichaam een heel klein beetje beter aan dat hele hele drukke is er een beetje van af. 

Eefje - moeder van Kas 10 jaar

Homeopathy has been a game changer in our family. Erica is an outstanding professional who has educated us about homeopathy and our own health, individually and as a family. She is passionate and an excellent listener who is always ready to reassure worried parents during accute cases. Regarding chronic illness, such as allergies, we have seen significant improvement after many years trying regular medicine. Erica’s work has also made a big difference for our family in special times like pregnancy and after birth. We are very grateful for all that Erica and homeopathy have been doing for us.

Marina - 35 jaar 

© 2023 Homeopathieleidscherijn
Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top